Belépés
Egyem-ne egyem?
... nektárok, a bor és a zöldségsűrítmények előállításánál. Lebontják a zöldség - és gyümölcsfélék támasztószövetét. Gyakran használják cellulózokkal együtt, emellett az aromák kinyerésénél is fontos szerepe van. Hatásmechanizmusa során melléktermékként metanol keletkezik, ami különösen a csecsemőeledeleknél (pl. répapüré) lehet problémás.


E-gyem ne E-gyem?
...
2023-03-04 11:12:22
Püspöki szentmise 2020 első napján - Győr
... hívő emberekben is ott él, mert mi sem vonhatjuk ki magunkat e világ történéseiből. Ezért nekünk is ugyanúgy fel kell vennünk a küzdelmet korunk nehézségeivel szemben, mint bárki másnak. Fontos látnunk, hogy milyen cél felé haladunk. Pál apostoltól nagyon egyértelmű útmutatást kapunk: ,,Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felisme...
2020-01-03 11:45:22
E számok
Klári Bartal.............................. .................................... ...................2012-06-13 , 16:08

E- számok

Figyelj a veszélyes élelmiszer adalékokra!

A Düsseldorfi Orvosi Egyetem gyermekklinikának megállapításai

1.Semlegesek:
E 100,101,103,104,105,111,121,122,126...
2012-06-13 16:18:15
E-Számok magyarázata
... nektárok, a bor és a zöldségsűrítmények előállításánál. Lebontják a zöldség - és gyümölcsfélék támasztószövetét. Gyakran használják cellulózokkal együtt, emellett az aromák kinyerésénél is fontos szerepe van. Hatásmechanizmusa során melléktermékként metanol keletkezik, ami különösen a csecsemőeledeleknél (pl. répapüré) lehet problémás.


E-gyem ne E-gyem?...
2011-03-07 08:47:55
E-gyem ne E-gyem?
... tartósítószerek közé sorolták be.
Az élelmiszer-adalékanyagok
E-számrendszerének az egyszerű és gyors azonosítás lehetőségén túl az élelmiszerek korrekt jelölésében is fontos szerepe van. A fogyasztó megfelelő tájékoztatása ugyanis megkívánja, hogy a felhasznált anyagok, köztük az adalékanyagok is, fel legyenek tüntetve az élelmiszer csomagolásán. |...
2011-02-17 16:51:42
Hizsnyai Zoltán
... mintha emez véget sem ért
volna. Mintha csak ugyanaz a hely volna. Holott léptünk.
Tudjuk. Meg vagyunk győződve! Meg vagyunk... Érezzük,
létezünk, s jól megvagyunk. Ez fontos! A közérzet. A köz
érzete. Hogy legalább közvetve érintkezzünk vele, átlépjük,
s megint és megint. Egy hely - egy köz, egy hely - egy
köz, tata - tata, aztá...
2010-05-12 20:16:34
1 
Címkék: Hizsnyai Zoltán, Klári Bartal, Düsseldorfi Orvosi Egyetem, aromák kinyerésénél, küzdelmet korunk, élelmiszerek korrekt, fogyasztó megfelel&otilde, felhasznált anyagok, élelmiszer csomagolásán, hely volna, hely &#8211, támasztószövetét, melléktermékként, számrendszerének, tartósítószerek, előállításánál, megállapításai, cellulózokkal, gyümölcsfélék, tájékoztatása, adalékanyagok, nehézségeivel, történéseiből, kinyerésénél, hasonuljatok, érintkezzünk, élelmiszerek, csomagolásán, jelölésében, magyarázata, alakuljatok, düsseldorfi, felhasznált, keletkezik, használják, megvagyunk, élelmiszer, útmutatást, adalékokra, apostoltól, semlegesek, egyértelmű, emberekben, azonosítás, megkívánja, vonhatjuk, megújulva, fogyasztó, szentmise, veszélyes, küzdelmet, lebontják, különösen, problémás, legyenek, magunkat, nektárok, répapüré, haladunk, sorolták, hizsnyai, világhoz, ugyanúgy, győződve, létezünk, átlépjük, tüntetve, közérzet, emellett, közvetve, legalább,
© 2013 TVN.HU Kft.